Igraj spletne igre online

Petardo Frenzy

Igre » Petardo FrenzyPovlecite vrstice in stolpce urediti skupine ujemanje petarde. Kliknite petardo začeti verižno reakcijo. Kliknite bombe za zagon več barvne reakcije. Večje vaš verižna reakcija, več točk si boste oddajo.

Podobne igre:
Holiday Frenzy
Holiday Frenzy
Holiday Frenzy je praznično Slide / Match in Pop igra, ki je resnično pišu! Povlecite vrstice in stolpce, da bi skupine elementov ujemanja počitnice. Ko je skupina pripravljena, "Click to" za začete..
Farm Frenzy: Gone ribolov
Farm Frenzy: Gone ribolov
Farm Frenzy: Gone ribolov Raise vrsto eksotičnih rib in proizvodnji nikoli pred-videl proizvodov v Farm Frenzy: Gone ribolov, popolnoma nov Farm Frenzy naslov, ki je prepričan, da si navijači ribolov za razbu..
Farm Frenzy 3: American Pie
Farm Frenzy 3: American Pie
Pridružite se Scarlett, feisty zvezda Farm Frenzy 3, kot ona postavlja roboti za delo na njeno zemljo. Ali lahko dohajala zadnji napredek v tehnologiji, kot vam rastejo rastline, živali, zbiranje proizvodnjo ..
Farm Frenzy 3: Madagascar
Farm Frenzy 3: Madagascar
Uživajte v popolnoma novo Farm Frenzy pustolovščina, v osupljivi Madagaskarju! kmetija blaznost, madagaskar, avanture
Farm Frenzy 3: Russian Roulette
Farm Frenzy 3: Russian Rou..
Farm Frenzy 3: Russian Roulette Uživajte v eni uri, za prost! Download Now Scarlett se je vrnil v popolnoma novo pustolovščino Farm Frenzy, da je iz tega sveta! Ob obnovi kmetije in vključijo ljudi po vsem sv..
Marmor Frenzy
Marmor Frenzy
Marmor Frenzy je marmor strelec s čudovito twist: frnikole so na predenje vetrnice. Knock jih vse z uporabo moči podjetij na tem addicting bubble Games.com živahen razposajenost. Če imate radi Bubble Town ali..
Farm Frenzy 3: Ice Age
Farm Frenzy 3: Ice Age
Pomiri se s popolnoma novo pustolovščino Farm Frenzy! Medtem ko je brisal up hladno obravnava v 90 stopnjah ledenomrzel zabave, boste pasmo in skrb za pingvine in drugih arktičnih živali, izdelavo novih izdel..
Farm Frenzy 3
Farm Frenzy 3
Featuring razširili igranja in čudovito novo Osrednji lik je Farm Frenzy 3 prispeli! V sim arcade poslovanje, Scarlett odpotuje v Afriko, Južno Ameriko in druge eksotične lokacije za upravljanje pet kmetij in..
Vojna na Kitchen
Vojna na Kitchen
Frenzy arkadna igra. Užitek igranja, odlično grafiko in učinki. adventure, arcade, rhythm, avanture
Arrow Frenzy
Arrow Frenzy
Daj žogo v črno celoto arrow, zasvojen, twister, akcijski

Oznake

bowling popularne igre winx igre namizne igre labirint igre bomberman smesne igre skejtbording garfield snowboard zracni hokej olimpijske igre igre formule 1 hello kitty igre s pingvini ribolov miselne zmenkarije snooker tetris pengapop pretepaski kamp ben 10 igre bloons spomin sudoku puzle powerpuff girls pong avanturisticne puzle vlak smrti rpg med dvema ognjema lemmings sonic the hedgehog oblacenje znanih osebnosti trail smucanje sestavljanke harry potter snake poisci slike pikado texas hold em poganjaj zogo golf sportne igre midgetgolf jigsaw puzle turetova obramba cestne dirke

Značke

ff, petarde, ognjemeti, blaznost, uganke, uganke